• Kostverlorenstraat 1, Nieuwe Niedorp
  • lisadogcare@icloud.com
  • 06.26508658

Algemene voorwaarden Webshop

Verzenden en ophalen

Verzending vindt plaats na bevestiging van betaling, Bestellingen tot 15.00 wordt naar gestreefd zelfde werkdag te versturen. Lisadogcare is niet verantwoordelijk voor vertraging van levering van de artikelen. Ophalen mag na bevestiging en telefonisch afspraak 0626508658

 Garantie en retour

Klant mag artikel terug sturen binnen 14 dagen na aankoop. Onbeschadigd en niet gebruikt. Bezorgkosten zijn voor rekening van de koper. Indien u een garantie aanvraag heeft telefonisch contact opnemen of per email met uw orderopdracht.

Waarschuwing                                                                                         

Lisadogcare is niet verantwoordelijk voor gezondheid en schade aan uw huisdier of omgeving Laat uw huisdier niet alleen met de artikelen, alles kan stuk. Leer uw hond omgaan met deze producten lees de handleiding voor gebruik.

Kleine ondernemer

Mijn webshop is gelinkt aan mijn trimsalon en hondentrainer voor vragen mag u mij altijd telefonisch benaderen. Ik heb geen grote voorraden maar zal me uiterste best doen om het zo snel mogelijk te versturen indien ik iets niet op voorraad heb. Dan zal ik contact opnemen.

Klachten

Heeft u een klacht neem dan contact op met mij en doe geen beklag op sociaal media. Ik zal er alles aan doen om klachten zo netjes mogelijk af te handelen. Respect voor elkaar.