• Kostverlorenstraat 1, Nieuwe Niedorp
  • lisadogcare@icloud.com
  • 06.26508658

Over mij

Welkom bij Lisadogcare

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Lisa en ik trim sinds 2004 honden. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd bij HKI in Bunnik. En daarnaast diverse vakgerichte workshops gevolgd.

Omdat ik eigenlijk heel veel honden tegen kwam die niet getrimd wilde worden of nergens meer welkom waren voor een trimbehandeling, wilde ik mij hier in verdiepen en de uitdaging aan gaan.

Naast diverse nascholingen en vakgerichte workshops ben ik een opleiding begonnen als kynologisch instructeur. Deze zal ik medio augustus 2023 afronden. Door deze opleiding begrijp ik en zie ik nog meer van onze hond. En ben ik mij aan specialiseren in het trimmen van de  “moeilijke” hond. En Agressie in de trimsalon.

Salon voor de hond met een rugtas of gewoon die het spannend vinden er hoeft natuurlijk niet altijd een rugzak aanwezig te zijn. Natuurlijk zijn alle honden en rassen of kruisingen welkom…

Ik werk 1 op 1 dus zijn er niet meerdere honden in de salon. Ik kijk naar wat de hond nodig heeft en luister naar zijn lichaams taal.

Welzijn van de hond staat op 1. Als het nodig is om de trimsessie over meerdere dagen te verdelen. Dan zal ik dit ook zeker doen in overleg met het baasje.