• Kostverlorenstraat 1, Nieuwe Niedorp
  • lisadogcare@icloud.com
  • 06.26508658

Puppy Behandeling

Puppy Behandeling

Een pup en nu?

Van harte gefeliciteerd met uw pup.

Wat is er nou schattiger dan zo een kleine pluizenbol? Maar goed ook deze moeten naar de trimsalon nee niet gelijk maar kom wel kennis maken noem het een puppy trim training. Een kleine aanloop naar de wereld van de trimsalon. In de ogen van een pup is alles spannend dit is dan ook een cruciale leeftijd voor goede of slechte ervaringen.

Voor de pup behandeling heb ik een andere trim schema. Veel puppy’s komen pas naar de salon als dit eigenlijk te laat is, denk aan de eerste indruk of aan geklit vacht omdat de pup zich niet laat kammen. Dit schema wil ik graag opbouwen door een aangepast schema ziet er als volgt uit. (Deze kan afwijken indien nodig voor de pup)

Afspraak 1:
2 tot 4 weken na thuiskomst van de pup maken we een afspraak om kennis te maken,
deze duurt ongeveer 15 minuten.

Kennismaking even door de salon lopen op tafel staan lekker snuffelen oei spannend. Op tafel ligt een borstel kam een schaar een fohn en een nagelschaar. Deze pak ik op laat er aan snuffelen leg het weg en laat de pup even kijken wat ik doe raak de pup even aan met deze artikelen. Zet de pup even in bad daar doe ik nog even geen kraan aan. Daarna even de pup door de salon laten lopen want ze ruiken heel veel laat maar even wennen.

Afspraak 2:
ligt aan de vacht wat we doen dus dit stemmen we op de eerste afspraak af.

Deze afspraak gaat de pup eerst even snuffelen door de salon daarna zet ik de pup op tafel en borstelen en kammen. Ook zet ik verschillende geluiden aan denk aan de fohn de tondeuse de blazer.

Afspraak 3:
indien nodig nog een gewenning of een volledige trim afspraak.

Prijzen voor het wennen in overleg.

De eerste wen afspraak is gratis en duurt niet langer dan 15 minuten.
Elk volgende wen afspraak duurt tussen 15 en 25 minuten.
Het schema en de prijs bespreken we op onze eerste afspraak.